.
Ontwerper

Daniëlle als Ontwerper

Daniëlle ontwikkelt materialen, workshops, trainingen en lessen voor alle doelgroepen binnen het Nederlandse onderwijs. Niks suf, saai, te moeilijk of makkelijk. Nee, op niveau en dan ook nog leuk en interactief.

Met haar kennis over didactische werkvormen en de doelgroep jeugd, zorgt zij ook  met gemak voor een goede workshop voor bijvoorbeeld het jeugd- en jongerenwerk binnen de stichting Wel.kom. Wel.kom heeft haar gevraagd om in samenwerking met twee jongerenwerkers een workshop te maken voor jeugd van 10 tot 15 jaar. Samen hebben zij als titel “Baas over je eigen Doekoe” gekozen. Het is een interactieve workshop geworden met quizvragen, filmpjes, stellingen en waarmee chocolade geld te verdienen is. En of de jongeren fanatiek zijn! Financiële educatie hoeft zich dus zeker niet te beperken tot binnen de vier schoolmuren.

Een ander mooi voorbeeld: Tijdens de landelijke Week van het geld heeft Daniëlle jarenlang een volle week workshops en thema avonden voor Rabobank Weerterland Cranendonck verzorgd. Daniëlle  schreef hiervoor jaarlijks een nieuwe workshop uit. En ook dit sluit keer op keer aan bij het landelijke onderwerp, leeftijd en interesses van groep8-ers.

Ook voor het project Cashweek voor Rabobanken schreef Daniëlle zelf de workshop. Geen algemeen lesje, maar een echte workshop. De kids zijn bezig en genieten.

Voor Moneyworkx ontwikkelde Daniëlle eind 2013 een interactieve workshop voor eerste en tweedejaars voortgezet onderwijs. Per januari 2014 zet Moneyworkx deze in in Harderwijk en omgeving.

Al met al staat Daniëlle voor werk op maat en daarvoor schrijft en ontwikkelt zij alle lessen, workshops en trainingen zelf.

Kortom: Op zoek naar een product rondom het thema geld en financiële educatie? Neem contact op met Daniëlle. Zij bespreekt graag alle mogelijkheden met jou.

.