Contact

Contact

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met Daniëlle:

Preventie is waar Daniëlle zich voor inzet. Waarom niks doen en wachten tot iemand zo ver in de problemen zit dat een schuldentraject nodig is?
Bij preventie hoort absoluut mensen slimmer maken rondom het thema geld. Hoe meer men er in begrijpelijke taal over kan lezen en horen, hoe meer men ervan zal gaan begrijpen. En… hoe meer men eigenschappen van zichzelf die betrekking hebben op omgaan met geld zal gaan doorzien.

Een aantal voorbeelden van Daniëlle als schrijfster: Daniëlle schreef vier jaar lang (2012-2016) wekelijks een stuk in dagblad de Limburger. In “Wijs met geld” beschreef zij twee jaar lang iedere dinsdag een onderwerp dat gaat over (omgaan met) geld en geldkwesties. Van april 2014 tot januari 2016 had Daniëlle de rubriek “Het huishoudboekje van…” in dagblad de Limburger. Ook wekelijks op dinsdag. Van januari tot en met juli 2016 iedere dinsdag ‘De Budgetcoach’ in Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad.
Nu is Daniëlle nog steeds de expert die door dit dagblad gevraagd wordt bij hot items over geldzaken.

De grootste uitdaging voor Daniëlle als schrijfster was wel het boek “Geld, gezin en geluk” dat zij in 2012 samen met Eef van Opdorp schreef. Met dit boek kunnen gezinnen op een leuke en interactieve manier de kinderen betrekken bij (gesprekken over) geldzaken. Is jouw gezin hier ook aan toe? Bestel het boek dan via Bol.com.

Toe aan een geldkrant voor alle gezinnen in jouw gemeente? Vraag Daniëlle! Onder andere de gemeente Peel en Maas en Venray gingen je al voor.

Ook een schrijfopdracht voor Daniëlle? Neem contact op met Daniëlle.